Proiectare in constructii

La un excelent raport calitate-pret puteti beneficia acum de serviciileĀ noastre, o solutie inteligenta care va va scuti de stresul si neplacerile inerente unui proiect de asemenea natura cauzate de o alegere neinspirata.
Proiectarea este operatiunea complexa in urma careia se ofera spatiului pe care doriti sa-l amenajati un design unitar, functional si original, adaptat stilului dumneavoastra de viata. Intrucat proiectarea este esential o munca de creatie, fiecare proiect este diferit de celalalt. Exista totusi cateva etape esentiale: ETAPELE PROIECTARII

  • releveul spatiului, reprezentand masurarea si prezentarea unui plan cu cote
  • prezentarea de materiale de specialitate atat romanesti cat si – mai ales – straine si purtarea unor discutii preliminare pentru determinarea stilului si a asteptarilor clientului pentru amenajarea respectiva
  • prezentarea a trei variante de amenajare cu vizualizare in plan (amplasarea mobilierului, fluxuri de circulatie, puncte de interes, elemente decorative)
  • consiliere pentru alegerea unei variante optime
 • prezentarea unei variante finale de amenajare, bazata pe alegerea Clientului

VARIANTA FINALA A PROIECTULUI In functie de dorintele clientului, varianta finala a proiectului poate contine:

  • prezentare a amenajarii in plan
  • prezentare in perspectiva 3D pentru fiecare camera
  • cote pentru piesele de mobilier care vor fi executate la comanda
  • amenajarea salii de baie (amplasarea placajelor ceramice si a obiectelor sanitare)
  • amplasarea – designul placajelor ceramice in bucatarie / baie
  • propunerea unei game coloristice
  • propunerea unei combinatii de materiale (gresie, faianta, parchet, sticla, metal etc.)
  • propunerea unei variante de amplasament instalatie electrica (locuri pentru prize, intrerupatoare, comutatoare, accesorii)
  • un deviz estimativ de preturi materiale si manopera pentru executia amenajarii
 • dirigentie de santier (urmarirea la intervale de 2-3 zile a lucrarilor in executie pe baza proiectului).

Nota: Aceasta optiune este valabila doar in cazul executiei lucrarilor in totalitate de catre compania noastra.
Proiectarea este facuta de o echipa de specialisti in domeniul amenajarilor, arhitecti si designeri de interior. Proiectul este conceput astfel incat sa poata fi executat si de alta firma in afara noastra (schite in plan si tridimensionale, imagini din diferite unghiuri cu detalii ale amenajarii, cote de executie etc.)
COSTUL PROIECTARII In general costul unei lucrari depinde de anumiti factori legati de: tipul lucrarii (partiale / totale, apartamente, case, vile, institutii, complexe comerciale etc.), complexitatea lucrarii (electrica, sanitare, mobilier, design interior si de obiecte, decoratii, obiecte de arta etc.), conditii de habitat (solutii viabile pentru situatii speciale). PUTETI OFERI SI CONSULTANTA ?

In cadrul proiectarii sunt prevazute intalniri si discutii in legatura cu amenajarea si solutiile optime ale acesteia urmate de un proiect lucrat pe calculator, cu imagini 3D. Totusi putem sa va oferim sedinte de consultanta separat, fara sa proiectam efectiv spatiul. Acestea sunt sedinte de consiliere in privinta problemelor intampinate in amenajarea spatiilor dumneavoastra. Rezultatul lor va fi o lista de sugestii de optimizare estetica si functionala a spatiului.
Iata cum se procedeaza:
1. Prima vizionare: vedem spatiul care se va amenaja, discutam cu dumneavoastra in legatura cu asteptarile in privinta amenajarii. Sunt facute fotografii cu situatia actuala si vom avea nevoie de un plan cadastral.
2. Prezentare: se face o prezentare scrisa a ideilor de amenajare si a sugestiilor de imbunatatire estetica si practica a spatiului. Se propune de asemenea si o linie coloristica conforma cu unul dintre mostrarele standard ale unui producator de vopsele de si modalitati de decorare.