Pardoseli (din beton sau sapa) elicopterizate si tencuieli mecanizate

Executam sapa mecanizata, autonivelanta, elicopterizata si alte pardoseli industriale cu utilaje performante si personal calificat. Vasta experienta si satisfactia clientilor ne „obliga” sa garantam cel mai bun raport calitate-pret si promptitudine.

Sapa turnata mecanizat este net superioara celei clasice. Sapele mecanizate reprezinta cea mai buna solutie pentru pardoselile cladirilor rezidentiale, comerciale si industriale, deoarece se obtin lucrari de calitate in timp redus si costuri mici.

Betonul elicopterizat, numit si finisat sau superfinisat, este o pardoseala industriala pe baza de ciment de inalta rezistenta, compus din aditivi speciali si pigmenti, care se aplica peste betonul proaspat, formand astfel un strat monolitic rezistent la uzura.

Pentru randament si economisire de material,  se utilizeaza aplicarea mecanizat a mortarelor speciale pe pereti. Tencuiala mecanizata se realizeaza cu utilaje si masini performante, precum si cu materiale omologate iar retetele de materiale sunt optimizate pentru fiecare tencuiala in parte, fie pe baza de ciment, fie pe baza de ipsos, fiind o alternativa excelenta la tencuielile realizate manual.

 

Persoana contact:

Dan Teodorescu

0722.72.50.49