Amenajari exterioare

Constructiile efectuate de noi sunt realizate la cel mai inalt nivel de confort, folosind echipamente si materiale moderne, ce duc la obtinerea unor costuri minime si in acelasi timp, asigurand o calitate deosebita. Compania noastra executa constructii la rosu sau la cheie, amenajari exterioare, tamplarie aluminiu si PVC cu geam simplu si termopan.

Va oferim o gama variata de servicii:
Zidarie
Fatade

Lucrari realizate pentru diferite tipuri de fatade. Servicii oferite: sisteme de fixare a placarii; panouri decorative pentru amenajari exterioare. Tipuri de fatade: fatade ventilate; fatade din sticla; fatade pentru magazine. Materiale folosite: gresie portelanata pentru placari fatade; materiale din aliaj de aluminiu vopsit pentru fatade; vopsele pe baza de silicon pentru fatade; vopsea pe baza sintetica pentru fatade. Inscriptionari artistice; fatade termoizolante; fatade din PVC

Tencuieli

    • Tencuieli impermeabile si decorative
    • Tencuialã termoizolantã
  • Tencuieli uscate Acoperisuri, inchideri, cosuri de fum

Acoperisuri din tabla tip tigla ofera durabilitate. Materiale folosite: sindrile bituminoase, membrane hidroizolante, tigle si coame din material composit termoplast (din plastic si nisip siliconic), grinzi, capriori, astereala, cosoarba, popi, streasina, lambriuri, jgheaburi, burlane, sisteme de invelitori, sarpante.

Izolatii termice si hidroizolatii
Etanseitatea la apa, la pierderi de caldura si la patrunderea zgomotului reprezinta necesitãtile care conditioneaza durabilitatea, confortul si economia de energie în cladiri

Profile din aluminiu si PVC, ferestre, usi
Tamplarie din PVC si aluminiu cu geamuri termopan, pereti cortina, profile aluminiu si PVC, tamplarie din lemn (usi, ferestre), tamplarie din lemn stratificat, inchideri terase, balcoane, rulouri exterioare de aluminiu sau PVC, plasa de insecte, jaluzele.